till starsida grafisk design


"Jag sökte en person som kunde hjälpa mig med min hemsida. Jag letade efter en person som var lyhörd för vad jag ville ha. Gunilla lyckades med fantasi, kompetens och lyhördhet fånga exakt det jag önskade. Det var roligt och lätt att samarbeta på ett kreativt sätt. En process som hade kunnat bli tung blev lekande lätt. Stort tack för hjälpen."
Renée Manne


"Gunilla har hjälpt mig med hemsida och reklammaterial. Hon är otroligt snabb och plockar fram det väsentliga i material som jag skickat över. Det blir stilrent och snyggt! Att hon dessutom är coach är en oerhörd fördel i situationer när jag inte vet hur jag vill uttrycka mitt budskap eller kanske inte ens vet mitt budskap."
Lena Jöhnemark"Gunilla framstår som en kunnig och engagerad person när det gäller, design, färg och form. Tillsammans med hennes coachande förhållningssätt innebar detta ett skapande och nytänkande i vårt samarbete. Med sitt mjuka, varma och lyhörda sätt hjälpte hon mig att skapa en hemsida som stämmer överens med mina behov och önskningar. Vill du ha en skräddarsydd lösning och vill våga tänka nytt rekommenderar jag att du anlitar Gunilla."
Åsa Danielsson

Gunilla Petersén GPdesign gunilla@gpdesign.se 023-605 07 070-308 30 90 Sundborn